CRISTALE PENTRU CHAKRE

C R I S T A L E    P E N T R U    C H A K R E  –  S E C R E T U L    S Ă N Ă T Ă Ţ I I

null

Cristalele şi pietrele sunt daruri puternice ale naturii. Cristalele au abilitatea unică de a absorbi şi de a stoca energie. Cristalele au, de asemenea, capacitatea de a utiliza proprietăţile funcţionale ale energiei spirituale. Ele posedă un anumit grad de conştiinţă şi pot executa ordine pentru a oferi ajutor în ceea ce priveşte vindecarea, protecţia, spiritualitatea şi prosperitatea. Sunt multe de ştiut despre proprietăţile “magice” şi miraculoase de vindecare ale cristalelor.

Puterea cristalelor

Cristalele sau pietrele au puterea de a influenţa aura umană şi chakrele corpului uman cu proprietăţile lor de activare. Ele pot afecta punctele noastre de chakră. Culorile, calitatea, dimensiunile şi formele cristalelor utilizate au mare influenţă asupra rezultatelor. Diferitele tipuri de cristale utilizate în vindecarea pranică includ cristale de cuarţ clar, cristale verzi, cristale de cuart roz şi cristale de ametist. Cristalele sunt, de obicei, cunoscute pentru a activa şi a mări chakrele inferioare, dar anumite forme geometrice permit această activare să aibă loc într-un mod mai echilibrat.

Curcubeul Magic

Culoarea cristalelor afectează pranele de culoare pe care le emană.

Cristalele Roşii sunt infuzate cu proprietăţile fizice ale căldurii şi puterii şi posedă atributele psihologice de curaj, activitate dinamică şi agresivitate.

Cristalele Portocalii sunt asociate cu eliminarea deşeurilor şi cu curăţarea corpului fizic şi cu proprietăţile psihologice ale entuziasmului şi fanatismului.

Cristalele Galbene sau pietrele de chakră sunt asociate cu proprietatea fizică a cimentării şi afectează psihologic activităţile mentale superioare şi complexe.

Cristalele Verzi afectează fizic ruperea şi procesele de digestie în timp ce afectează psihologic diplomaţia.

Cristalele Albastre conţin proprietăţile fizice ale răcirii şi inhibării în timp ce afectează psihologic gândirea concretă împreună cu activităţile mentale mai mici.

Cristalele roz au proprietăţi de atracţie, liniştitoare şi armonizează, posedă proprietăţile psihologice esenţiale pentru iubire.

Cristalele Violete sunt foarte speciale, deoarece conţin toate proprietăţile fizice ale cristalelor roşii, portocalii, galbene, verzi şi albastre. Din punct de vedere psihologic, aceasta sporeşte proprietăţile legate de spiritualitate. Proprietăţile cristalelor de culoare sunt în concordanţă cu atributele culorilor corespunzătoare ale acestora. Prin urmare, un fundal puternic în vindecarea pranică este esenţial pentru a vă putea valorifica eficient potenţialul acestor cristale puternice.

Cristalele sau pietrele de chakră pot fi de asemenea purtate ca inele sau pandantive şi pot afecta stările emoţionale. Persoanele deprimate sau timide beneficiază adesea de purtarea cristalelor roşii sau de culoarea piersicii. Pe de altă parte, purtând un pandantiv cu cristale culoarea trandafirului sau albastru induce calm.

Păstraţi-vă cristalele curate!

Întrucât absorb energia, cristalele trebuie curăţate în mod regulat pentru a evita orice fel de contaminare. Unele pietre care sunt transmise pe parcursul generaţiilor ca parte a patrimoniului familiei suferă, de obicei, o contaminare masivă. Folosirea tehnicilor de consacrare îmbunătăţeşte puterea cristalelor.

Cu toate acestea, nu este recomandabil să se pună cristale consacrate sau pietre de chakră pe copii deoarece aceştia au chakre mici şi trupurile lor nu sunt suficient de mature pentru a procesa o energie prea mare. Femeile gravide ar trebui, de asemenea, să fie scutite de la a li se pune cristale consacrate pentru efectele negative pe care le-ar putea avea asupra fătului. Pietrele de chakră nu sunt, de asemenea, recomandate pentru anumite afecţiuni precum hipertensiunea şi cancerul.

Sursa: https://www.worldpranichealing.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s