CULORILE CHAKRELOR

C U L O R I L E    C H A K R E L O R  –  C H E I A    V I E Ţ I I    P L I N E

null

Se ştie faptul că efectul culorilor asupra dispoziţiei noastre este puternic. Vorbim despre asta deseori chiar şi fără să ne dăm seama. De exemplu, ne descriem pe noi înşine ca având “senzaţie de albastru”; dorim ca altora să le fie ” viaţa în roz!”; avem tendinţa de a asocia roşul cu dragostea, gri-ul cu întunericul şi aşa mai departe. Studiile psihologice au mers atât de departe încât au sugerat chiar că şi culorile medicamentelor consumate afectează performanţa medicamentelor! Oare nu ar fi minunat dacă utilizarea medicamentelor ar putea fi redusă sau evitată cu totul? Asta este tocmai ceea ce Vindecarea Pranică poate face.

Amintim că acest sistem de vindecare energetică dezvoltat de Master Choa Kok Sui nu are ca scop înlocuirea medicinii convenţionale, ci mai degrabă este menită să o completeze. Modul în care funcţionează corpul nostru depinde de chakrele noastre şi de culorile lor care sunt de o foarte mare importanţă în anatomia energetică.

Care este culoarea ta preferată astăzi?

Este portocaliu noul tău… negru? Îţi place un albastru rece în timpul verii şi un maron bogat sau purpuriu cald, în timpul iernii? Dacă v-aţi simţit atras de anumite culori în anumite sezoane sau în anumite perioade specifice din viaţa voastră, nu sunteţi singurii. Preferinţele dvs. pentru culori se schimbă şi evoluează în timp. Teoriile vindecării pranice discuta despre diferitele culori ale chakrelor care afectează funcţionarea chakrelor şi prin ele funcţionarea totală a corpului. Până acum nu s-a cercetat prea mult cauza stării chakrelor în funcţie de culorile corpului nostru. Ce se întâmplă cu culorile chakrelor dvs. dacă vă plac sau nu anumite culori din jurul vostru?

Culori sănătoase – Chakre sănătoase şi Fericite

Clarvăzătorii sunt capabili să “vadă” culorile chakrelor şi ale aurei, dimensiunea, forma şi nivelul general de sănătate. Prin clarvedere, s-a descoperit că fiecare chakră din corpul uman conţine anumite culori. Atunci când o chakră din corpul dvs. este contaminată cu energie negativă, murdară, culorile chakrelor se văd, de asemenea, în mod clar (clarvăzător). Chakrele nesănătoase sau epuizate sunt deseori văzute ca fiind de culoare slabă şi pline de gri. Când se întâmplă acest lucru, este posibil să dezvoltaţi unul sau mai multe tipuri de disconfort/boli legate de chakra afectată. Anomaliile din culorile chakrelor servesc drept semne că ele nu sunt chiar sănătoase. Intervenţia în ceea ce priveşte vindecarea chakrelor şi curăţarea Aurei poate fi foarte utilă. Utilizarea pranelor colorate este, de asemenea, o tehnică eficientă şi rapidă de vindecare care ajută la curăţarea şi energizarea chakrelor.

Culorile chakrelor dvs. vă prezic sănătatea. Păstraţi-vă energizaţi cu energie pranică proaspătă şi vibrantă pentru a evita epuizarea pranică.

Sursa: https://www.worldpranichealing.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s