PRANELE COLORATE ALE CHAKRELOR

PRANELE COLORATE ALE CHAKRELOR

null

Chakrele sau centrele de energie care au control asupra funcţionării holistice a corpurilor noastre fizice şi energetice sunt diferite una de alta prin mai multe caracteristici. Ele sunt diferite inclusiv referindu-ne la culoarea pranei pe care o conţin. Aceste prane colorate au proprietăţi diferite şi au o influenţă specifică asupra funcţionării interne a corpului nostru. Toate culorile diferitelor chakre au propriile semnificaţii ascunse şi au funcţii specifice.

Chakra Bază

Chakra Bază sau Mooladhara conţine în cea mai mare parte prana roşie şi portocalie, cu o cantitate mică de prana galbenă, cantitate aproape insesizabilă.

Chakra Sexului

Chakra Sexuală sau Swadhistana conţine două nuanţe diferite de prana roşie alături de prana portocalie.

Chakra Ming Men

Chakra Ming Men este plină de prană portocalie, cu o uşoară infuzie de prana roşie şi cantităţi foarte mici de prana albastră şi galbenă.

Chakra Ombiliului

Chakra Ombilicului conţine prana galbenă, verde, albastră, roşie şi violet ca prane dominante, împreună cu puţină prana portocalie.

Chakra Plexului Solar

Chakra Plexului Solar are zece petale cu prane de culoare roşie, galbenă, verde şi albastră şi cu puţină prana portocalie şi violetă.

Chakra Splinei

Chakra Splenică este predominant roşie şi albastră, cu nuanţe subtile de prana galbenă, verde, violet şi portocalie.

Chakra Inimii

Chakra Inimii Frontală conţine prana aurie dar şi puţină roşie, iar cea Posterioară conţine mai puţină prana aurie, dar şi prana roşie, portocalie şi galbenă.

Chakra Gâtului

Chakra Gâtului este în mare parte compusă din prana albastră, împreună cu o cantitate de prana verde şi violet.

Chakra Ajna

Chakra Ajna are două părţi şi culorile acestor două părţi diferă de la o persoană la alta; de asemenea, aceste culori se schimbă la aceeaşi persoană în funcţie de starea sa psihologică. Ajna se vede fie ca o parte galbenă şi o parte violet, fie verde albicioasă, pe o parte, si violetă pe cealaltă.

Chakra Frunţii

Chakra Frunţii are prane de culoare violet, albastră, roşie, portocalie, galbenă şi verde.

Chakra Coroanei

Chakra Coroanei are prana aurie în toate cele douăsprezece petale interioare şi prane albastre, galbene, verzi, portocalii şi roşii în cele nouă sute şaizeci de petale exterioare.

Chakra a 12-a

A douăsprezecea chakră arată ca un punct de aur şi evoluează într-o minge de aur, un mugur de aur sau o flacără de aur, pe măsură ce persoana se maturizează spiritual.

CULORILE PRANELOR – SEMNIFICAŢII

Prana Roşie este asociată cu rezistenţa, căldura, construcţia sau reparaţia rapidă a ţesuturilor deteriorate, a supravieţuirii şi a stimulării.

Prana Portocalie se referă de fapt la extracţie şi abstractizare. Expulzarea, eliminarea şi curăţarea împreună cu decongestionarea sunt procese în care prana portocalie ajută.

În timp ce Prana Verde este asociată cu deconstrucţia, descompunerea, detoxifierea şi digestia:

Prana Galbenă este asociată cu proprietăţile coeziunii, asimilării, multiplicării şi creşterii. Este, de asemenea, asociată cu stimularea celulelor nervoase.

Prana Albastră conţine proprietăţile de dezinfectare, inhibare şi este bună pentru răcire şi blocare.

Prana Violetă este un amalgam al tuturor proprietăţilor celorlalte cinci prane. Nuanţele mai deschise de violet sunt asociate cu proprietatile regenerării şi vindecării rapide. Afecţiunile şi infecţiile severe sunt adesea vindecate prin utilizarea efectivă a pranei violet.

Funcţionarea chakrelor este astfel strâns legată de pranele de culoare pe care ele le conţin şi le emit. Culorile chakrelor dezvăluie adesea starea de sănătate pe care o anumită o are chakra. Vindecarea chakrei funcţionează, de asemenea, în asociere cu efectele culorilor pranei. Cunoscând culorile chakrelor, veţi înţelege mai multe despre arta vindecării chakrelor.

Sursa: https://www.worldpranichealing.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s