PRANIC HEALING – TERAPIE MIRACULOASA + video

PRANIC HEALING – TERAPIE MIRACULOASĂ

Terapia alternativă este o cale neconvențională pentru obţinerea sănătăţii. Terapia alternativă, așa cum sugerează și numele, înseamnă vindecarea sau tratarea afecțiunilor în diferite moduri care nu sunt incluse în curricula practicilor medicale tradiționale. În China antică, oamenii obișnuiau să practice cinci niveluri de abilități de vindecare. Aceste terapii de vindecare includ acupresura, acupunctura, ierburile și vindecarea bolilor prin proiectarea chi-ului sau a energiei. În prezent, metoda de vindecare prin proiecția energiei este împărțită în două şcoli de Chi Kung, una internă și una externă.

Arta Antică A Terapiei Alternative

În cadrul Școlii Medicale Interne de Chi Kung, vindecarea se realizează prin folosirea energiei interne a practicianului. Prin urmare, unui vindecător îi este îngăduit să vindece numai doi sau trei pacienți pe zi. Este, de asemenea, foarte obositor pentru practicant.

În cadrul Școlii Medicale Externe de Chi Kung, pentru a vindeca pacienții sunt folosite energiile sau Chi-ul din aer, sol, soare etc. Această metodă nu epuizează și nu face ca vindecătorul să fie obosit, deoarece vindecătorul folosește energie din împrejurimile sale și poate vindeca până la 20-30 de pacienți pe zi.

În India, cea de-a doua metodă de vindecare este acum cunoscută sub numele de „Vindecarea Pranică”.

Această terapie a cunoscut o extraordinară dezvoltare sub numele de “Pranic Healing”, „Vindecare Pranică”, în Insulele Filipine, extinsă ulterior peste tot în lume, şi a fost structurată, sintetizată şi dezvoltată de către Choa Kok Atma Maha Sui.

Maestrul Choa Kok Sui a predat și a răspândit această metodă străveche sub numele de „Pranic Healing” în diferite zone ale lumii, mai exact, în peste 45 de ţări, în centre de terapie.

Vindecarea Pranică este stiinţa sublimă a vindecării tulburărilor fizice şi psihologice prin utilizarea pranei (energia vitală).
Vindecarea Pranică este o terapie alternativă care a câştigat popularitate ca fiind un sistem no-touch extrem de eficient în vindecarea bolilor.

“Pranic Healing este un pod către învăţături din ce  în ce mai înalte” spune Maestrul Choa Kok Sui.

Vindecarea Pranică – Terapie Alternativă

În școala Vindecării Pranice, vindecarea se face atât pe zona afectată, cât și pe chakrele din corpul uman. Chakrele sunt în principal centre energetice rotaţionale prin care prana sau energia sau chi-ul intră și iese din corp. De mult timp, o controversă se duce între diferitele curente de gândire cu privire la numărul chakrelor majore din corpul uman, dacă sunt șapte chakre sau unsprezece chakre. Marea majoritate a textelor vechi sugerează existenţa a doar şapte chakre. Există totuşi şi texte secrete în cărți antice indiene (Vedele) care sugerează sisteme energetice care presupun lucrul cu 11, 12 şi chiar mai multe chakre majore.

Fondatorul modernei metode de Vindecare Pranică, maestrul Choa Kok Sui a pus bazele acestei tehnici folosind un sistem de unsprezece chakre.

În Vindecarea Pranică, vindecătorul identifică mai întâi chakra afectată, apoi curăță și energizează același lucru.

https://www.worldpranichealing.com/wp-content/uploads/2015/08/energy-healing.jpg

De multe ori, oamenii nu au încredere în ceea ce nu este vizibil. Atunci când se discută despre sistemele de terapie alternativă, cum ar fi Vindecarea Pranică, devine dificil pentru ei să creadă că orice durere sau boală poate fi vindecată fără ca măcar să se atingă pacientul. După cum spune Maestrul Choa Kok Sui: “O persoană inteligentă nu este închisă, nu se comportă ca un struţ care își îngropă capul în pământ pentru a evita noi idei și evoluții. O persoană inteligentă nu are o atitudine greșită, nu acceptă ideile orbește, le studiază și le digeră, apoi le evaluează, le testează. O persoană inteligentă studiază aceste idei cu o minte obiectivă clară”.

Au existat multe dovezi despre existența aurei energetice cât și a corpul energetic, în ansamblu. Corpul fizic poate fi vindecat prin medicamente, dar cum putem oare să vindecăm corpul nostru energetic?

Corpul energetic poate fi vindecat prin scoaterea din aură a energiei bolnave sau murdare și prin introducerea unei noi energii, proaspătă. Medicina tradițională nu trebuie înlocuită cu terapia alternativă, ci, pentru a accelera rata de vindecare, ambele trebuie să fie folosite împreună.

Vindecarea Energetică

Legea Vieții spune că, pentru ca viața să existe, prana sau energia vieții trebuie să existe în corp. Acest proces de a folosi prana pentru vindecarea corpului este cunoscut ca „vindecare energetică”. Dacă energia de viață este amplificată în partea afectată sau în întreg corpul, procesul de vindecare poate fi accelerat într-o mare măsură. Trebuie că oricine a observat că o anumită vânătaie, tăietură, arsură sau zgârietură se vindecă după o anumită perioadă de timp, chiar dacă nu aplicăm niciun medicament. Corpul uman are capacitatea fantastică de a se recupera și, atunci când aplicăm energia pranică în partea afectată, rata de recuperare sau vindecare poate crește extraordinar. Aici, energia pranică aplicată în partea rănită sau partea afectată a corpului acționează ca un catalizator în procesul de vindecare a energiei. Această rată în creștere a recuperării de sine este ceea ce numim vindecare miraculoasă.

Vindecarea prin Energizare

În Vindecarea Pranică, un vindecător poate proiecta prana sau energia vieții unei alte persoane pentru vindecarea corpului aural. Acesta, la rândul lui, vindecă mai întâi, corpul eteric și, în sfârșit, corpul fizic vizibil.

Vindecarea Pranică este o terapie de vindecare a energiei fără atingerea corpului fizic al pacientului. Vindecătorul aplică energia pranică sau a vieții corpului energetic sau a aurei pacientului. Prana sau energia vieții peste tot este în jurul nostru. Tot ce trebuie să știm este cum să o absorbim din jur. Aerul, apa, alimentele, solul și chiar un copac uriaș și sănătos ar putea fi o mare sursă de prana sau energie de viață. O cantitate enormă de energie de viață sau prana ar putea fi resimțită în jurul oricărui copac bătrân, uriaș și sănătos. Dacă o persoană obosită sau bolnavă se află în jurul sau sub acestor copaci, ei pot absorbi o cantitate mare de prana și se pot simți mult mai bine într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Alte trei tipuri de energie pranică sunt Prana Solară de la soare, Prana Aerului din aer și Prana de Pământ din sol. Când ne expunem la soare, corpul nostru poate absorbi prana solară dar întrucât este foarte puternică, este recomandabil să nu ne expunem pentru o lungă perioadă de timp.

Absorbim prana de aer în timp ce respirăm. Picioarele noastre absorb prana solului în timp ce mergem. Dacă mergem desculți creșc șansele de a absorbi mai multă prana de sol.

În timpul unei sesiuni de vindecare energetică, după o curățare a zonei afectate a corpului sau a întregului corp, un vindecător aplică prana pentru a energiza corpul.

Corpul uman are mai multe canale majore și mii de canale bioplasmice minore care în yoga sunt numite nadis. Energia sau prana curge prin aceste canale, hrănesc întregul corp și ajută organismul să se recupereze din boală.

Deci, după o zi lungă și obositoare când corpul nostru se simte obosit și epuizat, este evident că am pierdut multă energie. Absorbând energia vieții sau prana din diferite surse putem revitaliza corpul nostru energetic și, prin urmare, corpul fizic vizibil.

Vindecarea Pranică – Un Corp Sănătos şi o Minte Liniştită

Din moment ce corpul nostru energetic sau aura și corpul fizic vizibil se îmbină între ele, dacă unul dintre aceste corpuri este afectat, şi celălalt ar putea fi afectat. Știința Vindecării Pranice se bazează pe conceptul de vindecare a corpului energetic sau a aurei umane.

Cele două principii de bază ale Vindecării Pranice sunt curățarea și energizarea. Curățirea înseamnă îndepărtarea energiei bolnave din aura sănătății iar energizarea înseamnă adăugarea de prana sau a energiei de viață în zona afectată.

Aura a fost explicată ca fiind corpul energetic luminos care înconjoară corpul fizic vizibil și se extinde dincolo de acesta cu patru până la cinci centimetri. Orice boală apare mai întâi în aura și apoi se extinde şi spre corpul fizic.

Maestrul Choa kok Sui a explicat faptul că aceste boli ar putea fi identificate în timp ce se află încă în corpul energetic, şi că este posibil să le împiedicăm să se răspândească în corpul fizic, vindecându-le când sunt prezente aicii, în acest corp eteric.

De ce este necesară curățarea?

Curățirea energetică este foarte importantă deoarece înlătură energia bolnavă din întregul corp sau partea afectată și elimină blocajul din canalul energetic. Corpul energetic devine gata să primească o nouă energie de viață de la vindecător. Dacă faza de curăţare nu este efectuată în mod corespunzător, energizarea ar putea accentua nivelul de disconfort din corp.

Beneficiile Vindecării Pranice?

Vindecarea Pranică este folosită pentru a vindeca atât bolile minore cât și pe cele majore. Deși bolile minore pot fi vindecate în câteva sesiuni, bolile majore pot fi vindecate prin ședințe regulate măcar câteva luni de zile.

Vindecarea Pranica este un „supliment” pentru medicamente și medici. Deci, este întotdeauna recomandabil ca un pacient să continue cu medicamente prescrise de la medicul său împreună cu susţinerea unor tratamente pranice. Deoarece organismul nostru este deja programat pentru auto-recuperare, Vindecarea Pranică crește rata de vindecare de minimum trei ori mai mult decât rata normală. Este important de subliniat faptul că, un vindecător pranic nu își folosește propria energie pentru vindecare. În schimb, el foloseşte prana din jurul său din Sursa Divină. Prin urmare, un vindecător pranic acționează mai degrabă ca o pompă de energie, care absoarbe şi donează energie, iar prana corpului său nu este epuizată.

Vindecarea Pranică se desfăşoară pe baza unor tehnici și principii energetice şi include procese de scanare, curățare, energizare și stabilizare. De-a lungul a câtorva decenii, maestrul Choa Kok Sui a pus la punct nenumărate protocoale menite a ajuta terapeutul în vindecare. Aceste protocoale sunt folosite cu mare succes la nivel planetar.

Sursa: Știința Antică și Arta Vindecării Pranice, Maestrul Choa Kok Sui

https://www.worldpranichealing.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s