TEHNICĂ DE RESPIRAŢIE PENTRU OBEZITATE

T E H N I C Ă    D E    R E S P I R A Ţ I E    P E N T R U    O B E Z I T A T E

Obezitatea a devenit una dintre gravele probleme ale umanităţii. Diferitele cauze, alimentaţia cu „hrană“ modificată genetic (de exemplu, carnea de vită, porc sau cunoscuţii pui, toate pline cu hormoni de creştere şi nu numai!), sedentarismul noii societăţi tehnologice şi nu în ultimul rând, stresul – criminalul tăcut, au dus umanitatea la obezitate şi boli conexe.

Diete epuizante, de multe ori fără prea mari efecte, tratamente medicamentoase care nu fac decât să ne distrugă ficatul, rinichii şi trupul, remedii care în cel mai bun caz nu dau decât rezultate temporare… toate nu fac decât să ne amplifice chinul şi chiar şi depresia.

Vă dăruiesc aici o tehnică extrem de simplă venită din timpuri vechi, foarte vechi şi poate mai pline de sănătate. Eu o numesc „Tehnica Minune“.

Această tehnică ajută la reducerea greutăţii chiar şi cu 4 kilograme într-o perioadă de două luni de zile.

Tehnica:
Respiraţia trebuie să se facă abdominal, deci facem o respiraţie profundă. Inspiraţi nazal şi abdominal.

Ţineţi-vă respiraţia timp de 30 de secunde şi apoi eliminaţi jetul de aer din plămâni cu putere.

Exerciţiul de respiraţie se face şi de câteva ori pe zi.

Este evident, că, pentru început, mulţi nu vor reuşi să facă o retenţie a aerului în plămâni atât de lungă, dar, în scurt timp, se poate ajunge cu uşurinţă la o reţinere de 30 de secunde.

Această tehnică saturează celulele cu oxigen, mărindu-se astfel viteza proceselor de oxidare, creşte cantiatea de energie din corp, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului endocrin, a sistemului cardiac etc. Ducând în final la pierderea excesului de greutate.

Dacă în paralel cu executarea acestei tehnici de respiraţie, se ajustează (se micşorează) şi cantitatea de alimente, dacă se lucrează şi la compatibilitatea alimentelor folosite în dietă, succesul este de-a dreptul incredibil.

Ca efect secundar: această tehnică de respiraţie se poate face şi în situaţii critice de frig, ger, întrucât are şi un efect de încălzire a organismului.

Este de preferat ca tehnica să nu se facă imediat înainte de culcare, întrucât corpul se energizează prea mult şi există riscul de a deveni destul de activ pe timpul nopţii, adică de a avea insomnie.

Să vă fie cu folos!

Altar Astral

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s